ღ Zapečeno povrće s kruhom i sirom
Šarenilo boja i rapsodija okusa. Brze i jednostavne pripreme iz pećnice , po želji kao lagani
obrok ili prilog❀ヅ❤♫ :)
Sastojci: (za 4 osobe) vrijeme pripreme 20 minuta
800 g mini rajčica
3 glavice češnjaka
1 vezica mladog luka
240 g gorgonzole
1 baget
maslinovo ulje
svježe sjeckani bosiljak ili peršin list
sol
Priprema:
U pleh za pečenje stavite rajčice zajedno s peteljkama, rasporedite glavice češnjaka i mladi luk.
Gorgonzolu narežite na veće kocke i ugurajte između povrća.
Posolite rajčice. Prelijte maslinovim uljem
i pecite u pećnici na 180 C 20 minuta.
Baget narežite na šnite i tostirejte. Tostirani kruh dodajte u pećnicu 2 minute prije kraja.
Nasjeckajte bosiljak i pospite po jelu prije posluživanja.
Dobar tek !
Primjedbe
Objavi komentar