ღ Zapečeno povrće s kruhom i sirom

 


 Šarenilo boja i rapsodija okusa. Brze i jednostavne pripreme iz pećnice , po želji kao lagani 

obrok ili prilog❀ヅ❤♫ :)


Sastojci: (za 4 osobe)  vrijeme pripreme 20 minuta

800 g mini rajčica

3 glavice češnjaka

1  vezica mladog luka

240 g gorgonzole

1 baget

maslinovo ulje

svježe sjeckani bosiljak ili peršin list

sol


Priprema:

U pleh za pečenje stavite rajčice zajedno s peteljkama, rasporedite glavice češnjaka i mladi luk.



Gorgonzolu narežite na veće kocke i ugurajte između povrća.



Posolite rajčice. Prelijte maslinovim uljem



 i pecite u pećnici na 180 C  20 minuta.






Baget narežite na šnite i tostirejte. Tostirani kruh dodajte u pećnicu 2 minute prije kraja.

Nasjeckajte  bosiljak i pospite po jelu prije posluživanja.



Dobar tek !

Primjedbe

Popularno

ღ Juha od suhog boba

ღ Čili tikvice na žlicu

ღ Punjena mesna štruca omotana slaninom